Акредитации за Локомотив – Копенхаген

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) приема ФК Копенхаген в мач от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Двубоят е на 5 август от 19:00ч. на стадион “Локомотив” в Пловдив.

Представителите на медиите, които имат желание да отразят на живо срещата, ще трябва да изпратят своята заявка на имейл адрес lokomotivpdpress@gmail.com с трите си имена, медията, за която работят, и прикачен файл със снимка/сканирано копие на журналистическата карта.

Крайният срок за подаване на заявки е вторник (3 август) до 18:00 часа.

Поради намаления капацитет на медийната трибуна в епидемиологична обстановка, Локомотив ще одобрява заявки на до двама човека от медия (1 репортер и 1 фотограф), като клубът си запазва правото да допусне само един или нито един представител на дадена медия.

Одобрените заявки ще получат обратен отговор по имейл за потвърждаването им. Журналисти/Фотографи, които нямат отговор по имейл от страна на Локомотив, няма да получат акредитации и няма бъдат допускани.

Максималният брой фотографи, определен от УЕФА, е 16 – по 8, ситуирани зад двете врати. След запълване на бройката, заявки НЯМА да се приемат.

Представителите на медиите (с одобрени заявки) ще бъдат допускани до пресложата или зад двете врати. Напълно забранено е влизането на терена, в тунела, в съблекалните. Всички журналисти са длъжни да спазват конкретните си отредени места и да носят предпазни маски ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ. 

Предвид специфичните изисквания на УЕФА за провеждане на футболни мачове в условията на COVID-19, информираме представителите на медиите, че традиционните интервюта в микс зоните след края на двубоите НЯМА да се провеждат, а медийните активности ще бъдат ограничени до официалните пресконференции в деня преди мача и непосредствено след неговия край (под формата на онлайн видеоконференции).

При влизането на стадиона за двубоя, официалните тренировки и официалните пресконференции, представителите на медиите трябва да имат готовност по всяко време да представят акредитация, прес карта и документ за самоличност, и да седят само и единствено на обособената зона.

В следващите дни ще бъде дадена подробна информация за пресконферециите преди и след двубоя.

Всеки, който получи акредитация за двубоя, е длъжен да спазва всички инструкции от ПФК Локомотив Пловдив.