Акредитации за Локомотив – Левски

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) приема Левски (София) в първа полуфинална среща за Купата на България. Мачът е насрочен за вторник (09.06) от 20:30ч.

Поради ограничения брой места в пресложата на стадион „Локомотив“ и сериозен медиен интерес към сблъсъка, ще бъде допускан по един репортер от медия, до заемането им. Изключение ще има само за медиите, които притежават сублиценз (по двама).

Фотографите ще бъдат допускани на пистата при строго спазване на вътрешния ред, посочен по-долу в тази статия.

Операторите ще получат достъп след срещата до специално обособена миксзона, където ще се проведат интервютата.

Журналистите, които желаят да отразят двубоя, трябва да изпратят заявка с трите си имена и медията, за която работят, на имейл lokomotivpdpress@gmail.com до 9 юни в 12:00ч.

Пропуски ще се раздават до 20:15ч. в деня на мача – на първия вход на централната трибуна (до паркинга).

Вътрешен ред:

  • Влизането и излизането на представителите на медиите ще става само и единствено през първия вход на централната трибуна (ВХОД 1).
  • Фотографите могат да снимат само и единствено зад двете врати. Това правило важи за преди, по време на и след срещата.
  • Интервюта ще има на специално обособена миксзона. Всички репортери и оператори трябва да спазват дистанция от 2 метра от играчите и треньорите.
  • Представителите на медиите имат право на достъп само в пресложата, миксзоната и зад двете врати. На други места няма да бъдат допускани.