Акредитации за Локомотив – Тотнъм

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) приема Тотнъм Хотспър в мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят е на 17 септември от 19:00ч. на стадион “Локомотив” в Пловдив.

Представителите на медиите, които имат желание да отразят на живо срещата, ще трябва да изпратят своята заявка на имейл адрес lokomotivpdpress@gmail.com с трите си имена, медията, за която работят, и прикачен файл със снимка/сканирано копие на журналистическата карта.

Крайният срок за подаване на заявки е петък (11 септември) до 20:00 часа

Поради намаления капацитет на медийната трибуна в епидемиологична обстановка, Локомотив ще одобрява заявки на до двама човека от медия (1 репортер и 1 фотограф), като клубът си запазва правото да допусне само един или нито един представител на дадена медия.

След запълване на капацитета, заявки НЯМА да се приемат. С предимство от българските медии ще бъдат тези, които редовно отразяват Локомотив както на европейско, така и на местно ниво. Одобрените заявки ще получат обратен отговор по имейл за потвърждаването им. Журналисти/Фотографи, които нямат отговор по имейл от страна на Локомотив, няма да получат акредитации и няма бъдат допускани.

Максималният брой фотографи, определен от УЕФА, е 16 – по 8, ситуирани зад двете врати. След запълване на бройката, заявки НЯМА да се приемат.

Представителите на медиите (с одобрени заявки) ще бъдат допускани до пресложата и зад двете врати след измерване на телесната температура. Всички журналисти са длъжни да спазват конкретните си отредени места и да носят предпазни маски ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ. 

Предвид специфичните изисквания на УЕФА за провеждане на футболни мачове в условията на COVID-19, информираме представителите на медиите, че традиционните интервюта в микс зоните след края на двубоите НЯМА да се провеждат, а медийните активности ще бъдат ограничени до официалните пресконференции в деня преди мача и непосредствено след неговия край.

Всички журналисти ще бъдат инструктирани за специалното зониране на стадиона и маршрутите, по които да достигнат до местата си и до залата за пресконференции.

При влизането на стадиона за двубоя, официалните тренировки и официалните пресконференции, представителите на медиите трябва да имат готовност по всяко време да представят акредитация, прес карта и документ за самоличност и да седят само и единствено на обособената зона.

В следващите дни ще бъде дадена информация как и кога ще състоят пресконферециите преди и след двубоя.

Всеки, който получи акредитация за двубоя, е длъжен да спазва всички инструкции от ПФК Локомотив Пловдив.