Акредитации за срещата с ЦСКА-София

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) приема ЦСКА-София в мач от първата шестица на Първа лига. Мачът е насрочен за събота (15.05) от 20:00ч.

Журналистите, които желаят да отразят двубоя, трябва да изпратят заявка с трите си имена и медията, за която работят, на имейл lokomotivpdpress@gmail.com до 14 май в 20:00ч.

Фотографите ще бъдат допускани на пистата при строго спазване на вътрешния ред, посочен по-долу в тази статия.

Операторите ще получат достъп след срещата до специално обособена миксзона, където ще се проведат интервютата.

Пропуски ще се раздават до 19:45ч. в деня на мача – на първия вход на централната трибуна (до паркинга).

Поради намаления капацитет на медийната трибуна в епидемиологична обстановка, Локомотив ще одобрява заявки на до двама човека от медия (1 репортер и 1 фотограф), като клубът си запазва правото да допусне само един или нито един представител на дадена медия. Изключения ще има само за медии със субправа.

Вътрешен ред:

  • Влизането и излизането на представителите на медиите ще става само и единствено през първия вход на централната трибуна (ВХОД 1).
  • Фотографите могат да снимат само и единствено зад двете врати. Това правило важи за преди, по време на и след срещата.
  • Интервюта ще има на специално обособена миксзона. Всички репортери и оператори трябва да спазват дистанция от 2 метра от играчите и треньорите.
  • Представителите на медиите имат право на достъп само в пресложата, миксзоната и зад двете врати. На други места няма да бъдат допускани.