Александър Тунчев част от благотворителния „Мач на Надеждата“

Бившият капитан и старши треньор на Локомотив (Пловдив) – Александър Тунчев, ще бъде една от многото родни легенди, които ще вземат участие в благотворителния „Мач на Надеждата“, организиран от Фондация „Стилиян Петров“.
Двубоят ще се състои на 6 септември, сряда, от 17:00 ч. на Национален стадион „Васил Левски“, а със събраните средства ще се даде възможност да се подобрят условията в няколко онкологични болници в страната, както и да се подпомогнат деца и младежи, борещи се с коварното заболяване.

Наред с един от големите герои на Локомотив от знаменитата 2004 година, в селекцията от български звезди личат имената на Стилиян Петров, Христо Стоичков, Наско Сираков, Красимир Балъков, Димитър Бербатов, Мартин Петров и много други.
Сборният отбор от родни легенди ще се изправи в шоу спектакъла срещу звездния отбор на чужденците. За да уважат бившия капитан на България и рекордьор по мачове с националната фланелка, у нас ще пристигнат Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Неманя Видич, Юри Джоркаеф, Робер Пирес, Гарет Бари, Гайска Мендиета, Гари Кейхил, Джо Коул, Шей Гивън, Ашли Йънг и още куп други любимци на милиони фенове по света.

6 септември, Национален стадион “Васил Левски”, 17:00 часа
БИЛЕТИ bilet.bg: bit.ly/44jq8ut
БИЛЕТИ epaygo: bit.ly/3OyGusG
БИЛЕТИ на касите на EasyPay в цялата страна
Към събитието: https://fb.me/e/1jfQKzKBV