Билетите за Ботев (Враца) са вeче в продажба!

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) ще приеме Ботев (Враца) в мач от 19-тия кръг на Първа лига на “Лаута”! Срещата е в неделя (12.02) от 16:45ч. и ще бъде ръководена от Станислав Тодоров.

ПФК Локомотив официално обявява, че трибуна “Бесика” ще бъде открита на тази среща! За този мач абсолютно всички видове абонаментни карти ще важат за новия сектор!

Централната трибуна на стадион “Локомотив” ще бъде с намален капацитет, защото на нея е обособен временно новия сектор за гости!

Билетите ще са в продажба от днес от 14:00ч. на следните места:

– бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини “На Тъмно”, билетна каса пред общината, Каса Маскарт – Градски дом на културата и на eventim.bg.

Касите на “Лаута” ще са със следното работно време:

10.02 – от 14:00ч. до 19:00ч.
11.02 – от 10:00ч. до 18:00ч.
12.02 – от 10:00ч. до края на първото полувреме

Цените на билетите са както следва:

Трибуна “Бесика” – 12 лева (за ученици между 11г. и 19г. – 5 лева – при представяне на удостоверяващ документ)
Централна трибуна – 15 лева

Паркингът на територията на комплекса в деня на мача ще бъде 3 лева.

Деца до 10г. (навършени) ще влизат безплатно (важи само за “Бесика), но трябва да са с ПРИДРУЖИТЕЛ на мачовете и коректно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ.

Всеки привърженик трябва да си носи ЛИЧНАТА КАРТА за всеки двубой , защото тя ще бъде поискана от органите на реда на входовете на стадиона. Деца до 16 години влизат само с ПРИДРУЖИТЕЛ, коректно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ и валиден БИЛЕТ/АБОНАМЕНТНА КАРТА. За улеснение на привържениците, ще има такива декларации на всеки вход на стадиона, както и на касите.