Билетите за ЦСКА 1948 са вече в продажба

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) приема ЦСКА 1948 в мач от първата шестица на Първа лига. Важната среща е в сряда (19.05) от 17:00ч. на стадион “Локомотив”.

Билетите вече са в продажба на следните места:

– бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини “На Тъмно”, билетна каса пред общината, Каса Маскарт – Градски дом на културата.

Касите на стадион “Локомотив” ще работят само в сряда:
– от 12:00 ще работи Каса 1
– от 15:30 ще работят и Каса 2, 3, 4 и 5, като на последната ще се продават билети само за централната трибуна.

Билетите за “Спортклуб” са по 8 лева, а за Централната трибуна по 12 лева. Абонаментните карти важат за тази среща. Билетите, които са закупени за първоначалната дата, на която трябваше да се играе тази среща, важат без презаверка!

Призоваваме всички зрители да спазват актуалните противоепидемични мерки – физическа дистанция от 1,5 метра и носене на маска. Вземете личните си карти, те ще бъдат поискани при влизане на стадиона. Деца до 16 години трябва да са с придружител и попълнена декларация, каквато ще има на касите и входовете на стадиона.

Припомняме ви, че провеждането на спортни състезания на открито се разрешава при заетост на местата до 30% от капацитета на съответното спортно съоръжение, но не повече от 1000 души на сектор.