Билетите за ЦСКА-София в продажба от понеделник

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) приема ЦСКА-София в отложен мач от 7-мия кръг на Първа лига. Срещата е във вторник (01.11) от 17:15ч. на “Лаута”.

Билетите ще са в продажба от понеделник от 11:30ч. на следните места:

– бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини “На Тъмно”, билетна каса пред общината, Каса Маскарт – Градски дом на културата.

Касите на “Лаута” ще са със следното работно време:

31.10 – от 11:30ч. до 18:30ч.
01.11 – от 11:00ч. до края на първото полувреме

Цените на билетите са както следва:

Трибуна “Спортклуб” – 12 лева (за ученици между 11г. и 19г. – 5 лева – при представяне на удостоверяващ документ)
Централна трибуна – 15 лева

Поради големия интерес към мача: Молим привържениците на Локомотив да се възползват от предварителната продажба на билети

Пропуските за феновете на гостите ще бъдат ограничена бройка заради ремонтните дейности на стадион “Локомотив”, като ще се продават само в деня на мача на касата пред сектора за гости.

Паркингът на територията на комплекса в деня на мача ще бъде 3 лева.

Абонаментните карти важат за тази среща.

Деца до 10г. (навършени) ще влизат безплатно, но трябва да са с ПРИДРУЖИТЕЛ на мачовете и коректно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ.

Всеки привърженик трябва да си носи ЛИЧНАТА КАРТА за всеки двубой , защото тя ще бъде поискана от органите на реда на входовете на стадиона. Деца до 16 години влизат само с ПРИДРУЖИТЕЛ, коректно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ и валиден БИЛЕТ/АБОНАМЕНТНА КАРТА. За улеснение на привържениците, ще има такива декларации на всеки вход на стадиона, както и на касите.