Билетите за Пирин и Хебър в продажба от петък

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) приема Пирин (Благоевград) в първия кръг на Първа лига за сезон 2022/2023. Срещата е в събота (09.07) от 18:30ч. на стадион “Локомотив”.

Билетите ще са в продажба от 11:00ч. в петък (08.07) на следните места:

– бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини “На Тъмно”, билетна каса пред общината, Каса Маскарт – Градски дом на културата.

Касите на “Лаута” ще са със следното работно време:

-08.07 – от 11:00ч. до 19:00ч.
-09.07 – от 11:00ч. до края на първото полувреме

Цените на билетите са както следва:

Трибуна “Спортклуб” – 12 лева (за ученици между 11г. и 19г. – 5 лева – при представяне удостоверяващ документ)
Централна трибуна – 15 лева

Специални двойни билети също ще са продажба за домакинските срещи с Пирин и Хебър (двубоят е на 24.07 от 18:30ч.). Всеки, който си закупи такива, ще участва в томбола за фланелка на Димитър Илиев. Победителят е длъжен да представи билет за срещата с Хебър, за да може да получи своята награда. Допълнително ще бъде обявено на lokomotivpd.com кой печели. Ето и цените на двойните билети:

Трибуна “Спортклуб” – 20 лева
Централна трибуна – 25 лева

Паркингът на територията на комплекса в деня на мача ще бъде 3 лева.

Абонаментните карти важат за тази среща.

Деца до 10г. (навършени) ще влизат безплатно, но трябва да са с ПРИДРУЖИТЕЛ на мачовете и коректно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ.

Всеки привърженик трябва да си носи ЛИЧНАТА КАРТА за всеки двубой , защото тя ще бъде поискана от органите на реда на входовете на стадиона. Деца до 16 години влизат само с ПРИДРУЖИТЕЛ, коректно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ и валиден БИЛЕТ/АБОНАМЕНТНА КАРТА. За улеснение на привържениците, ще има такива декларации на всеки вход на стадиона, както и на касите.