Битка с кауза!

ПФК „Локомотив” и ПФК „Левски” ще се изправят един срещу друг в полуфинал за Купата на България още този уикенд. Двата клуба ще направят своеобразна загрявка за действителните мачове с двубои по FIFA 20! Виртуалният сблъсък ще бъде с благотворителна цел и ще се проведе по схемата на надпреварата за трофея – две срещи на разменено гостуване. В първата домакин ще е „Локомотив”, а във втората – „Левски”.

„Черно-белите” ще бъдат представяни от Илко Пиргов, а „сините” – от Симеон Славчев. Те ще играят по схемата 3 от 5 победи с Ultimate team на FIFA 20, а срещите ще се проведат в две поредни съботи. Първата ще се излъчи на 09.05 от 13:00 ч. в официалната фейсбук страница на ПФК „Локомотив” (https://www.facebook.com/lokomotivplovdiv/), а втората ще е на 16.05 от 13:00 ч. в официалната фейсбук страница на ПФК „Левски” (https://www.facebook.com/levskiofficial/).

В първото живо излъчване феновете и на двата отбора ще могат да подпомогнат каузата на Фенклуб „Локомотив” (Пловдив) pLOVEdiv срещу Covid-19, която се провежда на https://bg.helpkarma.com/campaign/plovediv-sreshtu-sovid-19-1355

Всеки дарил ще получи уникален виртуален билет. Привържениците, които подкрепят кампанията в helpkarma.com, ще получат автоматично на имейла си сертификат за направеното дарение. Този сертификат може да бъде изпратен на имейл fanclub@mainite.bg или на фейсбук страницата на Фенклуб „Локомотив” (Пловдив), а в последствие всеки фен ще получи – персонализиран билет с името си и с избран сектор (Бесика, Спортклуб, Централна трибуна, Гости).

Във виртуалното „домакинство” на „сините” пък феновете на тима ще се включат за пореден път в акцията „Един за всички, всички за „Левски”, чрез която ще подкрепят клуба посредством кампанията „DMS Levski на 17 777″.