БЛАГОДАРИМ ВИ!

Локомотивци,

измина една от най-магичните вечери в историята на любимия ни отбор. Пред хилядите фенове на “черно-белите”, възпитаниците на Бруно Акрапович се поздравиха с Купата на България насред София, след паметна победа над Ботев, в мач, който ще се помни за вечни времена.

В годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата, Локомотив донесе най-големия подарък за града ни. Датата 15 май отново се оказа заветна за всички локомотивци. 15 години след спечелването на титлата, Локомотив се поздрави с нов трофей в своята витрина.

Привърженици, живеещи в Пловдив, България и по всички краища на света, се стекоха на стадион “Васил Левски”, за да подкрепят Локомотив. Нито дългите разстояния, нито задръстванията по магистралата, нито каквито и да било лични ангажименти спряха разпалилите се локомотивски сърца да се стекат на националния стадион, където вечерта на 15 май туптяха в един ритъм. Преди, по време и след този паметен мач вие не спряхте да пеете песните на победата насред столицата на България.

Празненствата продължиха същата вечер на стадиона, а на следващия ден “черно-бялата” ви вълна “заля” улиците и центъра на вековния ни град.

Доказахме, че Локомотив е труден за спиране!
Доказахме, че Локомотив е неописуема страст!
Доказахме, че браним емблемата навсякъде!
Доказахме, че наистина съединението прави силата!
Доказахме, че Локомотив е начин на живот!

Благодарим ви, че заедно успяхме да изживеем тези безценни мигове на щастие, които ще бъдат помнени дълги години. Благодарим ви, че с вашата подкрепа, футболистите успяха да надиграят Ботев и да покажат кой е най-добрият отбор в Пловдив.

Точно тези моменти и емоции ни носят на всички ни безкрайна енергия и мотивация,
които ни дават сили да продължаваме да се борим и да мечтаем.

Заедно изписахме името на Локомотив със златни букви в историята. Ще продължаваме да го правим! Заедно можем много повече!

БЛАГОДАРИМ ВИ!