Футболисти от Локомотив бяха специални гости в РЦПППО Пловдив

Футболисти от ПФК Локомотив бяха днес специални гости в Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование в Пловдив. Те приеха поканата на директорката д-р Катя Стоилова и г-н Димитър Георгиев. Това не е първата инициатива между двете страни, като през октомври миналата година деца от комплекса посетиха срещата от Първа лига с Арда и изведоха играчите на терена.

Николай Николаев, Лукас Салинас и Конър Руан зарадваха малчуганите в центъра за малко повече от час. Децата получиха автографи и различни подаръци, сред които и много кашони с лакомства, дарени от легендата на Локомотив Христо Бонев.

Събитието започна с четене на различни приказки. После децата поздравиха футболистите на “черно-белите” с разкази и стихотворения, част от които бяха изрецитирани на английски език.

ПФК Локомотив и РЦПППО ще продължат в бъдеще да правят различни инициативи, с което се цели да се обърне по-голямо внимание на децата със специални потребности, които са също като нас, и които имат нужда от същата любов и грижа, както всичко останали подрастващи.