Информация за медиите преди Локомотив-Словачко

Уважаеми медии, представяме ви важна информация относно предстоящата среща от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите срещу Словачко.

Всеки журналист и фотограф ще си има строго определено място, което трябва да спазва. Представителите на медиите ще трябва носят със себе си своята прескарта и лична карта. По време на целия двубой журналистите и фотографите трябва задължително да носят МАСКИ и да спазват ДИСТАНЦИЯ от 1,5 метра. Всеки, който наруши тези правила, ще получи отказ на акредитацията и съответно ще му бъде спрян достъпа до стадиона.

Акредитации ще се раздават в четвъртък от 18:45ч. до 19:30ч. на първия вход на централната трибуна (до паркинга), както и на официалната тренировка на Локомотив в сряда.

Преди двубоя (сряда):

– В 18:30ч. започва официалната онлайн пресконференция на Словачко по Zoom
– В 19:00ч. стартира официалната тренировка на “чехите”, която ще е на стадион “Локомотив” и ще е открита в първите 15 минути.
– В 19:30ч. е официалната онлайн пресконференция на Локомотив по Zoom
– В 20:00ч. започва официалната тренировка на “черно-белите”, която ще е на помощния терен на “Лаута”. Заниманието също ще е открито в първите 15 минути.

В деня на мача (четвъртък):

След двубоя ще има видеоконференции на Словачко и Локомотив по Zoom. Оператори, журналисти и фотографи няма да бъдат допускани до пресзалата, няма да има и микс зона след срещата. Уеб адресът за отзивите ще бъде един същ за всички пресконференции (в сряда и в четвъртък) и ще бъде изпратен до представителите на медиите.

За да се зададе въпрос, всеки, който се присъединил, трябва да избере опцията “Raise a hand”, за да може да му бъде дадена думата. В останалото време всички ще бъдат заглушени (Mute). Пресконференциите могат да бъдат записани с опцията “Record”.