Информация за медиите преди мача с Тотнъм

Уважаеми медии, представяме ви важна информация относно предстоящата среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Тотнъм Хотспър.

Пресцентърът на Локомотив получи рекорден брой заявки за акредитации за двубоя. Поради лимитирания капацитет и мерките на УЕФА за COVID-19, само една трета от заявките бяха одобрени. Всички, които могат да присъстват, са известени по имейл.

Всеки журналист и фотограф ще си има строго определено място, което трябва да спазва. Представителите на медиите ще трябва носят със себе си своята прескарта и лична карта. По време на целия двубой журналисти и фотографи трябва задължително да носят МАСКИ и да спазват ДИСТАНЦИЯ от 2 метра. Всеки, който наруши тези правила, ще получи отказ на акредитацията и съответно ще му бъде спрян достъпа до стадиона.

Целият спортен комплекс “Локомотив” ще бъде затворен в деня на мача. Акредитации ще се раздават в четвъртък от 17:00ч. до 18:30ч. на главния вход (до бариерата), както и на официалната тренировка на Локомотив в сряда.

Преди двубоя (сряда):
– В 14:00ч. (12:00 PM английско време) ще има видеоконференция на Жозе Моуриньо от Лондон. Колегите от Тотнъм ще позволят само един представител на медия да бъде в “стаята”. Детайли и линк за видеоконференцията ще бъдат изпратени 1 час преди началото и. Колегите от Лондон молят всички, които искат да се включат, да се присъединят до 13:30ч, за да могат да бъдат одобрени. Заявки се приемат до 16 септември в 9:00ч. българско време на имейл lewis.tizard@tottenhamhotspur.com.
– В 18:25ч. започва видеоконференция на Бруно Акрапович за българските медии
– В 18:40ч. ще има видеоконференция на Бруно Акрапович за английските медии
– В 19:00ч. ще е официалната тренировка на Локомотив на главния терен в комплекса. Първите 15 минути ще бъдат открити за медиите. Всички журналисти, фотографи и оператори ще бъдат допуснати само до централната трибуна.

Тотнъм няма да провежда тренировка в сряда в Пловдив.

Видеоконференциите ще се състоят по платформата Zoom. “Стаята” на Бруно Акрапович ще бъде една за българските и английските медии, а Meeting ID и Password за този ден ще бъдат изпратени до медиите.

В деня на мача (четвъртък):

След двубоя ще има видеоконференции на Тотнъм и Локомотив по Zoom. Оператори, журналисти и фотографи няма да бъдат допускани до пресзалата, няма да има и микс зона след срещата. Линкът за отзивите ще бъде един и ще бъде изпратен в деня на мача до представителите на медиите.

За да се зададе въпрос, всеки, който се присъединил, трябва да избере опцията “Raise a hand”, за да може да му бъде дадена думата. В останалото време всички ще бъдат заглушени (Mute).

Пресконференциите на Тотнъм могат да бъдат записани с опцията “Record” в Zoom, но не могат да бъдат излъчвани на живо.