Локомотив Пловдив ще представи официалната екипировка на отбора за сезон 2021/2022

На официално събитие ще бъдат представени новите екипи на Локомотив Пловдив за сезон 2021/2022. Представянето ще се състои на 22 май, събота, от 16:00 ч. пред магазина SPORT DEPOT в Ритейл Парк Пловдив. На събитието ще присъстват Мартин Митов, мениджър „Отборни спортове“ в Sport Depot, спортният директор на отбора Георги Иванов, старши треньорът Александър Тунчев и футболисти от титулярния състав на “черно-белите”.

Новата екипировка е на елитния бранд Nike и представлява съчетание между модерност, традиции и интересни детайли в минималистичен стил. Домакинският екип на ПФК Локомотив Пловдив запазва традиционния си черно-бял цвят, а на гърдите на футболистите са разположени емблемата на клуба и логото на Nike в елегантен и изчистен дизайн. Нови допълнения са клубният герб, свързан с 95-ата годишнина на отбора, и други елементи, поставени дискретно върху различните части на екипа. В духа на тази годишнина е използвана емблемата от края на 50-те и началото на 60-те години на миналия век.

SPORT DEPOT стартира сътрудничеството си с пловдивския професионален футболен клуб „Локомотив“ през април след среща между спортния директор на клуба Георги Иванов и изпълнителния директор на SPORT DEPOT Николай Цонов. Това е поредна инициатива на компанията в подкрепа на българския спорт и на спортните клубове в страната.
Отборът на ПФК Локомотив Пловдив ще излезе за първи път с новите екипи в двубоя срещу ЦСКА 1948 в сряда, 19 май, на стадион на „Лаута“. Черно-белите ще играят за сребърните медали в Първа професионална футболна лига.
Всички присъстващи на официалното представяне на новите екипи на отбора на 22 май, събота, ще могат да се срещнат отблизо с любимите си играчи, да се снимат с тях и да се сдобият с картичка с техен автограф. Фен екипировката на клуба ще се предлага в магазина на SPORT DEPOT в Ритейл Парк Пловдив, както и онлайн на www.sportdepot.bg. Екипите ще бъдат налични скоро и във фенпоша на “Лаута”.

За SPORT DEPOT
SPORT DEPOT е водеща българска компания за продажба на спортни стоки от доказани световноизвестни марки. От 2009 г. е официален партньор и част от SPORT2000 International.
Компанията предлага повече от 150 световноизвестни и утвърдени марки, над 20 000 спортни стоки, разнообразни решения за спорта и свободното време като спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, аксесоари за плуване, екипировка за футбол, тенис, волейбол, и много други.
Веригата разполага с над 25 търговски обекта в филиали в Гърция, Сърбия и Румъния.