Локомотив стана областен шампион при ветераните за пети пореден път

Ветераните на Локомотив (Пловдив) станаха за пореден път областни шампиони! „Черно-белите“ победиха днес Марица (Пловдив) с 3:1 във финала на местно ниво. Два гола на Георги Иванов и един на Здравко Лазаров донесоха успеха над “жълто-сините”. Така ветераните на Локомотив станаха областни шампиони за пети пореден път!

В 4-та минута Красимир Димитров пробва да вкара с далечен шут. В следващата атака Георги Иванов можеше да се разпише с глава, но стражът на Марица спаси. Локомотив продължи да натиска своя съперник, като в края на полувремето “черно-белите” стигнаха до два гола. Георги Иванов се оказа на точното място и се разписа на два пъти в 31-та и 34-та минута за 2:0.

В началото на втората част Здравко Лазаров от дузпа направи резултата класически. Марица успа да намали в 50-та минута за крайното 3:1.

Пред ветераните на Локомотив предстоят мачове в следващата междуобластна фаза.

Локомотив започна в състав: Стоян Колев, Георги Мечечиев, Николай Костов, Георги Недевски, Роберт Петров, Велко Христев, Ванчо Траянов, Бруно Акрапович, Красимир Димитров, Здравко Лазаров, Георги Иванов