Мартин Камбуров с интервю пред LokomotivTV след 186-тия му гол в елита

В петък капитанът на Локомотив Мартин Камбуров реализира 186-тия си гол в елита,  с което се изкачи до 4-та позиция във вечната ранглиста на голмайсторите. Той се сългаси да даде по този повод интервю пред клубната телевизия.

"Чувството е хубаво, когато се поставят рекорди, но не само сред първите 4, но и сред първите 10 да си, постижението за мен е доста впечатляващо. В първата десятка има много големи имена - това са все доказани голмайстори и футболисти. Радващо е, че успях да вкарам толкова голове.

Радващо е, че 186-тия гол падна срещу Левски. Головете срещу тях и ЦСКА винаги се помнят дълго.

Христо Бонев ме поздрави след мача. Той си остава най-голямата икона и футболист на Локомотив. Пожела ми да съм жив и здрав и да продължава да вкарвам голове за тима.

От 1-вия до 186-тия гол - за мен всички са били еднакви. По един и същ начин съм се радвал. Да, имало е някои по-важни голове, когато сме постигали хубави победи срещу Левски, ЦСКА, Ботев - тези мачове остават по-дълго в съзнанието на хората и на мен."

Цялото интервю с Мартин Камбуров можете да изгледате в LokomotivTV (част от кадрите са благодарение на Диема Спорт и ТВ7):