На вниманието на медиите

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) приема Етър (Велико Търново) в първа среща от подновяването на efbet Лига. Мачът е насрочен за петък (05.06) от 18:45ч.

Българският футболен съюз отмени днес ограниченията за присъствие на представители на медиите на футболните двубои от ППЛ и турнира Купа България.

Журналистите, които желаят да отразят двубоя, трябва да изпратят заявка с трите си имена и медията, за която работят, на имейл lokomotivpdpress@gmail.com до 5 юни в 18:00ч.

Пропуски ще се раздават до 18:35ч. в деня на мача – на първия вход на централната трибуна (до паркинга).

Вътрешен ред:

  • Влизането и излизането на представителите на медиите ще става само и единствено през първия вход на централната трибуна (ВХОД 1).
  • Спазването на дистанция на трибуните (сядане през 2 седалки) и на терена (разстояние от 1,5 метра) е задължително.
  • Фотографите могат да снимат само и единствено зад двете врати. Това правило важи за преди, по време на и след срещата.
  • Пресконференции и интервюта няма да има. Конферентната зала на стадиона ще остане затворена преди, по време на и след срещата.
  • Представителите на медиите имат право на достъп само в пресложата или зад двете врати. На други места няма да бъдат допускани (тунел, пресзала, миксзона, вътрешен паркинг зад централната трибуна и т.н.).