Отборът на Лудогорец спечели международния турнир под егидата на Христо Бонев

Отборът на Лудогорец до 17 години спечели третото издание на международния турнир под егидата на Христо Бонев.

След изиграни 16 срещи, днес,27-ми юли, приключи тазгодишното издание на турнира. В мача за третото място отборът на Будучност Подгорица се наложи над Локомотив Пловдив с дузпи. На големия финал, пред зрители и официални гости на стадион „Искър“ в Самоков, юношите на Лудогорец Разград победиха връстниците си от Вардар Скопие с резултат 2:0.

Специални гости на турнира бяха президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски, народният представител и член на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта Валентин Милушев и патронът на турнира Христо Бонев. Те връчиха индивидуални награди на най-добре представилите се през тази седмица млади футболисти и им пожелаха устременост и много бъдещи успехи. Купите за първо, второ и трето място раздаде легендата на Локомотив Христо Бонев, който остана доволен от видяното по време на мачовете на турнира.

Резултати за 27.07, събота:

Мач за трето място: Локомотив Пловдив 2:2 Будучност Подгорица (5:6)

Финал: Лудогорец Разград 2:0 Вардар Скопие

Финално класиране:

1-во място Лудогорец Разград

2-ро място Вардар Скопие

3-то място Будучност Подгорица

4-то място Локомотив Пловдив

Напомняме, че тази година в турнира участие взеха 8 отбора – Локомотив Пловдив, Лудогорец Разград, ЦСКА 1948 София, Славия София, Будучност Подгорица (Черна гора), Вардар Скопие (Република Северна Македония) и Ванкувър Олимпикс (Канада). Още снимки и информация – в официалната страница на ДЮШ във фейсбук, последвайте и #hristobonevtrophy.

Организаторите благодарят на всички тимове и техните екипи!