ПФК Локомотив Пловдив ще се включи в кампанията „Доброто продължава“

Проектът на Общинския приют за безстопанствени кучета гр.Пловдив „Доброто продължава“ с футболните клубове от страната се разгръща и ще продължи в неделя /21.11.21г./ на срещата от 18:00ч. между ПФК Локомотив (Пловдив) и ПФК Локомотив (София) на стадиона в парк „Лаута“.

Кучетата от приюта отново ще излязат на терена, но този път в ръцете на капитаните на двата отбора. Димитър Илиев, Красимир Милошев и останалите футболистите ще призоват всеки, който иска домашен любимец, да осинови четириного от приютите в страната и да внесе още любов в своето семейство. На терена капитаните ще излязат с две кученца.

В Общинския приют за безстопанствени кучета „Приятел завинаги“ в Пловдив ви очакват много приятели, там са настанени 100 кучета, които очакват да подарят много любов на своите осиновители. Всички те са кастрирани и се осиновяват с паспорт и чип.

Безстопанствени кучета „Приятел завинаги“ в гр. Пловдив се намира на 4-ти километър, „Пазарджишко шосе“. Телефон за връзка: 032 966 184.

Вижте видео с Николай Николаев, Мартин Паскалев, Милош Петрович, Йосип Томашевич и Кристиан Гомис, които приветстваха част от кученцата на стадион „Локомотив“: