Предстоящи мачове на ПСК Локомотив

Волейболният Локомотив ще вземе участие в турнира за определяне на групите (първа и втора осмица) за предстоящия сезон на Суперлигата.

Локомотивци попаднаха във втората група на състезанието и ще премерят сили с отборите на Хебър, Левски и Черно море. Трите мача на “черно-белите” ще бъдат играни между 15-ти и 17-ти октомври в спортна зала “Васил Левски”, гр. Пазарджик. Ето и програмата:

15.10 20:00ч. Хебър – Локомотив (гледайте пряко в ефира на Diema Sport2)
16.10 15:30ч. Локомотив – Черно море
17.10 16:00ч. Левски – Локомотив

“Победителите в четирите групи се класират директно за първата осмица на Суперлигата. Класиралите се на 2-ро и 3-то място във всяка група продължават битката за останалите 4 места в първата осмица. Играят помежду си в серия до 2 победи от 3 мача, като се зачита и двубоят между двата тима в групата от предварителния турнир. Загубилият мача в групата е домакин във втората среща. При евентуално достигане до трета решителна среща спечелилият двубоя в групата има домакинско предимство. Победителите се класират за първата осмица на Суперлигата, а загубилите ще играят във втората осмица заедно с четирите отбора, останали на последно място в групите от предварителния турнир*.”

*Текстът е взет от публикация в официалния сайт на Българска федерация по волейбол