ПСК Локомотив замина за Пазарджик за старта на предварителния турнир

Волейболният отбор на ПСК Локомотив ще вземе участие в предварителния турнир за определяне на групите (първа и втора осмица) за предстоящия сезон на Суперлигата. Възпитаниците на Владимир Орлов попаднаха в един поток с отборите на Хебър, Левски и Черно море:

15.10 20:00ч. Хебър – Локомотив (пряко в ефира на Diema Sport 2)
16.10 15:30ч. Локомотив – Черно море
17.10 16:00ч. Левски – Локомотив

Победителите в четирите групи се класират директно за първата осмица на Суперлигата. Класиралите се на 2-ро и 3-то място във всяка група продължават битката за останалите 4 места в първата осмица. Играят помежду си в серия до 2 победи от 3 мача, като се зачита и двубоят между двата тима в групата от предварителния турнир. Загубилият мача в групата е домакин във втората среща. При евентуално достигане до трета решителна среща, спечелилият двубоя в групата има домакинско предимство. Победителите се класират за първата осмица на Суперлигата, а загубилите ще играят във втората осмица заедно с четирите отбора, останали на последно място в групите от предварителния турнир.

Групата на ПСК Локомотив:
Борислав Чукалов, Тодор Вълчев, Руслан Шевцов, Евгени Григоров, Добромир Димитров, Костадин Гаджанов, Васил Атанасов, Мартин Палийски, Венцислав Георгиев, Теодор Стратиев, Мартин Иванов, Петко Иванов, Петър Христосков

Наставникът на ПСК Локомотив Владимир Орлов говори пред LokomotivTV преди старта на сезона: