Важно съобщение за абонаментните карти

Скъпи локомотивци,

Онези от вас, които са заплатили абонаментни карти през онлайн магазина на ПФК Локомотив 1926 и до днес, 12 юли, не са ги взели от клубния офис на стадион „Локомотив“, ще ги получат по куриер на адреса, посочен в заявката, направена онлайн. Очаквайте картите си на адреса най-късно в събота, 15 юли, за да имате възможност да посетите с тях дербито с Ботев тази неделя. Феновете, които са се възползвали от пакетната промоция „Карта + фланелка“, както и поръчалите и платили фланелка онлайн, също ще ги получат по куриер в събота. Предварително се извиняваме на онези, чийто заявки за фланелки и друга екипировка, не сме успели да изпълним заради липсващи размери. Техните доставки ще бъдат завършени при следващото зареждане в края на септември.

Всички желаещи да се сдобият с абонаментна карта, които не са направили и платили заявка онлайн, ще могат да го направят по предварително съобщения график в четвъртък, петък и събота от 10:00 часа до 13:00 часа в клубния офис. Абонаментни карти ще се продават и в деня на мача, неделя, отново в клубния офис от 10:00 до 13:00 часа.

 

Напомняме, че продължава и продажбата на билети за дербито на касата на стадион „Локомотив“ всеки ден от 12:00 до 19:26 часа, както и онлайн на www.eventim.bg

 

Благодарим за подкрепата и разбирането! Само Локо!