Владимир Долбоносов: Благодарим на Локомотив за петзвездния престой

Президентът на ветераните на Динамо (Москва) даде кратко интервю след приятелския мач с Локомотив, изигран на „Лаута“. Долбоносов изказа най-искрени благодарности на ръководството на „черно-белите“ за посрещането и организацията на мача.

“Играта беше много тежка за нас в началото, не бяхме много точни и ни липсваха бързите пасове. С течение на мача нашите футболисти заиграха по-добре и се справиха със задачата. Накрая играта се изравни – нещо, което устройва и Пловдив и Москва, и дружбата победи!

Тази седмица беше едва първото ни запознанство и ние сме много радостни, че получихме покана от Локомотив за този мач.

Всичко в Пловдив ни хареса! Ще се върнем в Москва само и единствено с хубави впечатления. Искам да благодаря на цялото ръководство на клуба за радушното посрещане. Бих казал дори петвездно посрещане! Имахме чудесна културна програма, запознахме се с Пловдив, имахме екскурзии. А и се зарадвахме на българското слънце. Всичко най-хубаво ни се случи по време на тези четири дни, за което благодарих лично на г-н Христо Крушарски и още веднъж на всички в Локомотив!

Утре се връщаме в Москва, където в момента протича първенството по футбол за ветерани над 50-годишна възраст, ние се намираме на втората позиция. Следващият мач за нас ще бъде на 19-ти, другата седмица, именно в тази надпревара.”