ЗА СЛАВАТА НА ЛОКОМОТИВ! ЗА СЛАВАТА НА ПЛОВДИВ!

Скъпи локомотивци, 

Наближава знаменателната за нас дата 15 май!

Преди 15 години, на 15 май 2004 г., футболистите на Локомотив Пловдив вдигнаха за първи път шампионската купа на България под незаглъхващите скандирания на хилядите привърженици в черно-бяло, пропътували разстоянието до София за този мач.
Датата 15 май отново е пред нас и „черно-белите“ отново се нуждаят от онази подкрепа, благодарение на която черно-бялата торсида е станала известна в цяла България!

Да подкрепим заедно пловдивския любимец на 15.05.2019 г. на Националния стадион “Васил Левски” в София!
Бъдете сред зрителите на този финал, станете част черно-бялата любов в този ден, на тази знаменателна за нас дата! Подкрепете Локомотив Пловдив! 


Подгряването за решителния мач ще започне още в 19.00 часа в неделя, когато по традиция една обикновена тренировка ще се превърне в зрелищно събитие и феновете ще покажат безрезервната си подкрепа към футболистите в черно-бяло в похода им към свещената купа!
Защото, както казва емблематичният пловдивски художник Георги Божилов – Слона, който приживе беше верен привърженик на Локомотив Пловдив:


„СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА, ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!“