За трета поредна година: Димитър Илиев е Футболист №1 на Пловдив

Капитанът на Локомотив Димитър Илиев бе избран от спортните журналисти за „Футболист на годината“ на Пловдив за 2021 година. Това стана в традиционната анкета на информационна агенция „Темпо Нюз“ и електронното онлайн издание TempoNews.net. Призът за Илиев е трети пореден в тази класация.

В оспорвана битка за първото място капитанът на „черно-белите“ събра 91 точки, с 5 точки повече от Тодор Неделев, който остана втори в класацията с 86 точки.
Третото място заслужи Георги Минчев с 26 точки.
.
51 спортни журналисти от 32 медии, както и представители от пресслужбите и на четирите пловдивски клуба, гласуваха тази година в петото поредно издание на анкетата „Футболист №1 на Пловдив“, като лично дадоха своя вот за призьорите.

На базата на предложенията и мненията на журналистите бе направена коректна класация и обявена призовата тройка, според вота на участвалите журналисти.

Анкетата за определяне на футболист №1 на Пловдив се проведе за пета поредна година, след като през 2017-та бе възродена от екипа на информационна агенция „Темпо Нюз“ и електронния сайт TempoNews.net.

Ето какво заяви Илиев по повод поредната награда в своята кариера: